سبزیجات آینده تلخ تر می شوند

مجله اینترنتی روزانه

/

علمی

/

سبزیجات آینده تلخ تر می شوند

[ اخبار علمی جدید, اخبار روز, فرم رزومه, اخبار, اخبار علمی روز, فرم رزومه اخبار علمی جدید, رزومه کاری, اخبار آموزشی, اخبار علمی, اخبار روز اخبار, سوالات مصاحبه استخدامی, نمونه رزومه کاری, ]

>>> تنوعی شگفت انگیز از ساعت های دیواری فانتزی و مدرن "" بیش از 150 طرح ""
خودت خونت رو دیزاین کن >> ورود به دنیای ساعت ها

 اخبار علمی ,خبرهای علمی,میوه و سبزیجات به گفته دانشمندان طعم تلخی سبزیجات آفت ها را از آنها دور می کند. به همین دلیل در آینده سبزیجات احتمالا طعم تلخ تری خواهند داشت.

به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، دانشمندان هشدار داده اند برای کنترل روند استفاده از آفت کش ها درآینده، سبزیجات طعم تلخ تری خواهند داشت.

سبزیجاتی مانند گل کلم طوری پرورش می یابند که از تلخی آنها کاسته شود تا با ذایقه افراد همخوانی داشته باشند.

اما جان پیکت استاد شیمی بیولوژی دانشگاه کاردیف در این باره می گوید: مواد شیمیایی در سبزیجاتی که طعم تلخ ایجاد می کنند، نقش آفت کش را نیز دارند.

او هشدار داد هرچند دانشمندان می توانند از این طعم تلخ بکاهند اما در نتیجه آن آفت ها بیشتر به گیاه حمله می کنند.