مصرف زیاد کربوهیدرات ها خطر بازگشت سرطان را افزایش می دهد

مجله اینترنتی روزانه

/

اخبار

/

مصرف زیاد کربوهیدرات ها خطر بازگشت سرطان را افزایش می دهد

[ سازمان غذا و دارو, بیمه درمانی, تازه های پزشکی و سلامت, اخبار سلامت و بهداشت, درمان بیماری, خبر علمی و پزشکی, تجهیزات پزشکی, بیماری, اخبار پزشکی ایران و جهان, بیمه, اطلاعات پزشکی, خبرهای پزشکی, اخبار سلامت و پزشکی, وزارت بهداشت, اخبار سلامت, اخبار پزشکی, بهداشت, سلامت, پزشکی, جدیدترین یافته های پزشکی, تازه های علم پزشکی, مقالات پزشکی, جدیدترین اخبار سلامت, اخبار پزشکی روز دنیا, آخرین اخبار پزشکی, اخبار پزشکی جدید, دانستنیهای پزشکی, مشاوره پزشکی, جدیدترین اخبار پزشکی, خبرهای سلامت, ]

>>> تنوعی شگفت انگیز از ساعت های دیواری فانتزی و مدرن "" بیش از 150 طرح ""
خودت خونت رو دیزاین کن >> ورود به دنیای ساعت ها

  اخبار  پزشکی  ,خبرهای  پزشکی, کربوهیدرات ها به گفته محققان، مصرف مقادیر بالا کربوهیدرات و قند قبل از درمان سرطان سر و گردن ممکن است ریسک عود مجدد و مرگ ناشی از سرطان را در بیماران افزایش دهد.

به گزارش مهر، به گفته محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا بیمارانی که در سال قبل از درمان سرطان مقادیر زیاد کربوهیدرات و قند به شکل ساکاروز، فروکتوز، لاکتوز و مالتوز مصرف کرد هبودند در معرض ریسک بیشتر مرگ به هر دلیلی در طول دوره تحت مطالعه بودند.

محققان مشاهده کردند از بین 400 بیمار حاضر در این مطالعه، بیش از 17 درصد بازگشت مجدد سرطان را تجربه کردند و 42 بیمار به دلیل این بیماری جان شان را از دست دادند.

«آنا آرتور»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ارتباط بین مصرف کربوهیدرات و تاثیر آن بر بیمار بر اساس نوع و مرحله سرطان فرق می کند.»

به گفته وی، «مصرف مقادیر متوسط چربی و مواد خوراکی نشاسته ای نظیر غلات کامل، سیب زمینی و حبوبات بعد از درمان می تواند نقش محافظتی داشته باشد و خطر عود مجدد بیماری و مرگ بیمار را کاهش می دهد.»

نرخ بالا مرگ و میر در بین افراد مبتلا به سرطان حفره دهان که بیشترین میزان مصرف کربوهیدرات های کامل، قند کامل و کربوهیدرات های ساده را داشتند مشاهده شد، اما محققان به وجود چنین رابطه ای در بین افراد مبتلا به سرطان حلق پی نبردند.