دستور پخت دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

>>> تنوعی شگفت انگیز از ساعت های دیواری فانتزی و مدرن "" بیش از 150 طرح ""
خودت خونت رو دیزاین کن >> ورود به دنیای ساعت ها

دستور پخت دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

 

در این بخش از مجله اینترنتی روزانه طرز تهیه دلمه ای متفاوت را به شما آموزش میدهیم. این دلمه با سیب زمینی و پنیر به صورت عصرانه یا پیش غذا استفاده میشود . با ما در مجله اینترنتی روزانه همراه باشید . از سینه برشته مرغ کباب شده در دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری استفاده نمایید تا سیب زمینی طعم لذیذی بگیرد. می توانید دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری را به عنوان یک وعده غذای سبک یا عصرانه سرو نمایید. مدت زمان طبخ  60 دقیقه  این مقدار مواد اولیه  مناسب برای تعداد : 4 نفر است

 

مواد لازم برای دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری :

 

سیب زمینی درشت 4 عدد

گوشت سینه مرغ بی استخوان و پخته شده 225 گرم

پیازچه 4 عدد

پنیر نرم و کم چرب یا پنیر کوارک 250 گرم

فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری :

 

پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با دستمال کاغذی یا حوله مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.تمام سطح سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ نمایید و در فری که از قبل گرم شده حدود 50 دقیقه روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی بپزید تا نرم و ترد شوند. اگر به جای فر از مایکروفر استفاده می نمایید از درجه زیاد آن یا قدرت 100 درصد، به مدت 12 تا 15 دقیقه استفاده نمایید.

 

با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی خرد نموده و پیازچه ها را باریک و ظریف خلال نمایید و داخل یک کاسه بریزید.پنیر کم چرب یا پنیر کوارک را به مواد داخل کاسه بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.با یک چاقو دو برش عمود بر هم روی سیب زمینی ها ایجاد نمایید تا کمی از هم باز شوند. سپس با یک قاشق داخل آن را با مرغ، پنیر و پیازچه پر نمایید و روی آن فلفل بپاشید.غذا را به محض آماده شدن با سالاد کاهو، سالاد فصل یا سالاد مخلوط سرو نمایید.

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری :

 

جهت آشنایی با پنیر کوارک باید به قسمت یخچال فروشگاه ها مراجعه نمایید. این پنیر با شیر گاو درست می شود و طعم آن کمی ترش است و ظاهری نرم و سفید دارد.

 

جدول ارزش غذایی برای دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

کالری برای یک نفر : 104 کالری

 

چربی برای یک نفر : 2.50 گرم

 

پروتئین برای یک نفر : 7.00 گرم

 

کربوهیدرات برای یک نفر : 14.00 گرم

 

 

مطالب مرتبط:

 

آموزش روش پخت بال مرغ پرتقالی

 

آموزش طرز تهیه مرغ کنتاکی سریع