مجله اینترنتی روزانه

/

آشپزی

[آشپزی آسان و لذت بخش]

>>> تنوعی شگفت انگیز از ساعت های دیواری فانتزی و مدرن "" بیش از 150 طرح ""
خودت خونت رو دیزاین کن >> ورود به دنیای ساعت ها


طرز تهیه بیفتک روسی مواد لازم برای تهیه بیفتک روسی : گوشت 0/5 کیلو نان کوبیده سوخاری 6 قاشق غذاخوری شیر 1/2 استکان پیاز 2 عدد روغن مایع (زیتون) 1 قاشق سوپخوری خامه ترش 3 قاشق سوپخوری آب گوشت 3 قاشق سوپخوری فلفل به مقدار لازم نمک به مقدار لازم...

ادامه مطلب

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ 6 الی 8 عدد ماست 200 گرم کاری 2 قاشق غذاخوری زیره (در صورت تمایل) 1 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه فلفل قرمز 1 عدد عسل نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز...

ادامه مطلب

طرز تهیه فرنچ تست رولی صبحانه متفاوت طرز تهیه فرنچ تست رولی صبحانه متفاوت : ابتدا کناره های نان تست را با چاقو جدا می کنیم بعد با وردنه آن را صاف می کنیم تا به راحتی رول شود. سپس یک لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده یک طرف نان می ریزیم سپس آن را رول می کنیم. در یک کاسه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر را خوب هم می زنیم بعد رولمان را داخل...

ادامه مطلب

طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی سرخ شده آرانچینی در لغت به معنای پرتقال کوچک است. آرانچینی در ریز و یک پیش غذا یا به نوعی غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به معنی توپ برنج است. این کوفته برنج می تواند یک فینگرفود شیک برای مهمانی ها باشد که با سس کچاپ یا سس فلفل خیلی خوشمزه است. مواد لازم برای آرانچینی : برنج پخته 4 پیمانه...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه مواد لازم برای خورش لوبیا ارومیه : لوبیا چیتی 170 گرم روغن مایع به میزان لازم گوشت مغز ران یا ماهیچه 400 گرم پیاز داغ 2 قاشق سوپخوی نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری آب جوش 4 پیمانه...

ادامه مطلب

طرز تهیه قیمه ریزه مواد لازم برای قیمه ریزه: گوشت 250 گرم خرده برنج نصف پیمانه پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق دنبه در صورت تمایل به مقدار کم نعنا خشک 1 قاشق نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه قیمه ریزه : ابتدا یک عدد پیاز را با دنبه...

ادامه مطلب

بامیه از آن دست خوراکی هایی است که خیلی از افراد ترجیح می دهند در مهمانی های خود از آن استفاده نکنند. چرا که بعضی ها به خصوص کودکان و جوانان از آن استقبال نمی کنند! در حالی که اگر بدانید این خوراکی کوچک چه تاثیراتی بر سلامت بدن، زیبایی پوست و مو می گذارد، مطمئنا آن را جزء برنامه غذایی هفتگی تان قرار خواهید داد! طعم بامیه ملایم است و غلاف و دانه های آن خوراکی می...

ادامه مطلب

طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا پیتزا با نان ترتیلا یک غذای بسیار سبک است که هر کسی می تواند به راحتی در خانه درست کند. با نان ترتیلا غذاهای خوشمزه و ساده ای می توان درست کرد. برای درست کردن این غذای ساده با ما همراه باشید. مواد لازم برای پیتزا با نان ترتیلا : نان ترتیلا 6 عدد فلفل دلمه ای قرمز 500 گرم پنیر فتا...

ادامه مطلب

طرز تهیه شارلوت ژله رولی طرز تهیه شارلوت ژله رولی : ابتدا همه قالب ها را بگذارید داخل فریزر (من از کاسه ترازو دیجیتالم استفاده کردم که فلزی است) بعد سراغ درست کردن ژله رولی بروید؛ هر رنگی که دوست داشتید درست کنید و بعد از اینکه رول کردید بگذارید داخل یخچال که خوب خوب خودش را بگیرد. حالا قالب را از فریزر دربیاورید و ژله های رولی را روی دیواره های آن...

ادامه مطلب

طرز تهیه گراتن کدو سبز و سیب زمینی گراتن ها اغلب یک فرمول دارند و فقط موادشان فرق می کند. برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و می توانند لبنیات نیز بخورند این گراتن پیشنهاد می شود. طعم خاص و لذیذ این گراتن با ترکیب ساده کدو و سیب زمینی بسیار عالی است. مواد لازم گراتن کدو و سیب زمینی : کدو سبز 3 عدد سیب زمینی 2 عدد...

ادامه مطلب

طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان مواد لازم برای خوراک عدس و بادمجان : بادمجان 3 عدد پیاز 2 عدد عدس پخته 3 پیمانه ماست پرچرب یا خامه ای 1 پیمانه نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری...

ادامه مطلب

هر کاری که هوشمندانه و برای رضای خدا و خدمت به خلق انجام شود، دوام و ماندگاری خواهد داشت از جمله این کارهای عام المنفعه چگونگی تهیه و پخت نان سنگک است که داستان آن به زمان شیخ بهایی برمی گردد. به دلیل نرمی خمیر نان سنگک، شیخ بهایی تنور سنگکی را ابداع کرد اعجوبه ای که نه تنها در زمینه ریاضیات، فلسفه، منطق و... سرآمد بود بلکه همیشه برای رفع مشکلات مردم پیشقدم...

ادامه مطلب