مجله اینترنتی روزانه

/

علمی

/

تولید لباس از پسماندهای غذایی

[ اخبار علمی جدید, اخبار روز, فرم رزومه, اخبار, اخبار علمی روز, فرم رزومه اخبار علمی جدید, رزومه کاری, اخبار آموزشی, اخبار علمی, اخبار روز اخبار, سوالات مصاحبه استخدامی, نمونه رزومه کاری, ]

>>> تنوعی شگفت انگیز از ساعت های دیواری فانتزی و مدرن "" بیش از 150 طرح ""
خودت خونت رو دیزاین کن >> ورود به دنیای ساعت ها

 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی, پسماندهای غذایی شرکت"سرکیولر سیستم"(Circular Systems ) فناوری جدید "آگرالوپ"( Agraloop) را توسعه داده است که در آن پسماندهای مواد غذایی از قبیل پوست موز،برگ های آناناس و ساقه های کنف به فیبرهای طبیعی تبدیل می شوند که می توانند به عنوان ماده ای برای بافت لباس استفاده شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اینهبیتت، "ایزاک نیکلسون" رئیس شرکت "سرکیولر سیستم" (Circular Systems ) اظهار کرد، ما می خواهیم از محصولات غذایی به نحوی استفاده کنیم که به الیاف اولیه در صنعت نساجی مبدل شوند.

وی گفت: در فناوری "آگرالوپ"( Agraloop)، با استفاده از مواد زائد محصولات غذایی از قبیل پوست موز، برگ های آناناس، به علاوه نیشکر و ساقه کتان می توان سالیانه 250 میلیون تن فیبر تولید کرد.

وی افزود، کشاورزان با استفاده از این سیستم قادر خواهند بود از طریق تولید فیبرهای طبیعی و پایدار درآمد بیشتری کسب کنند.

با وجود اینکه این فناوری جدید است، ارزش استفاده از آن در صنایع تولید لباس نمود خواهد کرد.

در سال 1960 میلادی، 97 درصد از الیاف حاصله از منابع طبیعی، در صنعت تولید لباس استفاده می شد.

اما امروز، تنها 35 درصد از این میزان از منابع طبیعی است.

"نیکلسون" خاطرنشان کرد، فناوری "آگرالوپ"( Agraloop) برای طبیعت مفید خواهد بود و علاوه بر آن، موجب سوددهی در صنعت نساجی نیز می شود.