مجله اینترنتی روزانه

/

اخبار

/

کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب

[ سازمان غذا و دارو, بیمه درمانی, تازه های پزشکی و سلامت, اخبار سلامت و بهداشت, درمان بیماری, خبر علمی و پزشکی, تجهیزات پزشکی, بیماری, اخبار پزشکی ایران و جهان, بیمه, اطلاعات پزشکی, خبرهای پزشکی, اخبار سلامت و پزشکی, وزارت بهداشت, اخبار سلامت, اخبار پزشکی, بهداشت, سلامت, پزشکی, جدیدترین یافته های پزشکی, تازه های علم پزشکی, مقالات پزشکی, جدیدترین اخبار سلامت, اخبار پزشکی روز دنیا, آخرین اخبار پزشکی, اخبار پزشکی جدید, دانستنیهای پزشکی, مشاوره پزشکی, جدیدترین اخبار پزشکی, خبرهای سلامت, ]

>>> محصولی با کیفیت و فوق العاده مناسب برای تمام خودرو ها + "" تخفیف ویژه نوروزی ""
برای مشاهده توضیحات : کیف لوازم صندوق عقب خودرو

  اخبار  پزشکی  ,خبرهای  پزشکی, بیماری قلبی محققان عنوان می کنند مصرف چهار وعده ماهی چرب در هفته به افزایش میزان کلسترول خوب و پیشگیری از بیماری قلبی کمک می کند.

به گزارش مهر، یافته ها نشان داد ماهی های چرب موجب افزایش اندازه و ترکیب لیپید ذرات HDL (کلسترول خوب) در افراد مبتلا به اختلال متابولیسم گلوکز می شود.

همچنین مصرف روزانه 30 ml روغن کاملینا در کاهش ذرات مضر کلسترول بد یا LDL مفید است؛ روغن کاملینا سرشار از اسید آلفا-لینولنیک است که یک اسیدچرب امگا3 ضروری محسوب می شود.

لیپوپروتئین LDL پیش عامل ابتلا به LDL است. مطالعات قبلی نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا3 با زنجیره طویل که در ماهی یافت می شوند دارای تاثیر مفیدی بر اندازه و ترکیب لیپوپروتئین هستند.

به گفته محققان دانشگاه فنلاند شرقی، هر دو این تغییرات موجب کاهش ریسک بیماری های قلبی-عروقی می شوند.

در این مطالعه، تیم تحقیق حدود 100 مرد و زن فنلاندی را در رده سنی 40 تا 72 سال که مبتلا به اختلال متابولیسم گلوکز بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت کنندگان مطالعه به طور تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند و به مدت 12 هفته خوراکی تعیین شده را مصرف کردند: گروه روغن کاملینا، گروه ماهی چرب، گروه ماهی کم چرب، و گروه کنترل.

به گفته محققان، افراد در گروه روغن کاملینا و گروه ماهی چرب دارای میزان بالاتر کلسترول HDL و میزان کمتر کلسترول LDL بودند، اما در گروه مصرف کننده ماهی کم چرب تغییراتی در تعداد، اندازه یا ترکیب ذرات لیپوپروتئین مشاهده نشد.