>>> تنوعی شگفت انگیز از ساعت های دیواری فانتزی و مدرن "" بیش از 150 طرح ""
خودت خونت رو دیزاین کن >> ورود به دنیای ساعت ها

طرز تهیه مینی پای با بیکن و کدو حلوایی +عکس

طرز تهیه مینی پای با بیکن

در این بخش از مجله اینترنتی روزانه آموزش تهیه غذایی خوشمزه و مناسب مهمانی ها را برای شما داریم . امیدوارم با تهیه این غذای شیک و خوش طعم ، لذت چشیدن طعمی جدید و لذیذ را با خانواده ی خود شریک شوید . با مجله اینترنتی روزانه همراه باشید تا مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را آموزش ببینید. امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.

مواد لازم (6 عدد):

خمیر آماده پای
3 پیمانه پیاز خلالی
230 گرم بیکن
2 پیمانه کدوحلوائی
یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
روغن سرخ کردنی
2 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه خامه ترش
یک چهارم پیمانه شیر
نمک و فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

1-فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

3-خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.

4-در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.

5-از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.

6-سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.

7-روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.

8-یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.

9-قالب را به مدت 40 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط 10 دقیقه آخر آن را بردارید.

مطالب مرتبط:

آموزش دستور تهیه کباب تابه ای دو رنگ

روش تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

جنجال پخت کباب گوشت الاغ در رستوران بین راهی ؟+عکس