مجله اینترنتی روزانه

/

آشپزی

/

طرز تهیه ماقوت

[ درست کردن ماقوت, پخت ماقوت, طرز تهیه ماقوت, طرز تهیه انواع دسر, نحوه تهیه ماقوت, تهیه ماقوت, نکاتی برای تهیه ماقوت, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, نحوه درست کردن ماقوت, مواد لازم برای ماقوت, طرز تهیه ماقوت پخت ماقوت درست کردن ماقوت, ]

>>> تنوعی شگفت انگیز از ساعت های دیواری فانتزی و مدرن "" بیش از 150 طرح ""
خودت خونت رو دیزاین کن >> ورود به دنیای ساعت ها

درست کردن ماقوت,مواد لازم برای ماقوت

طرز تهیه ماقوت

مواد لازم برای ماقوت :

آب 2 لیوان ( 2 پیمانه )
نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
شکر 1/3 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه ماقوت :

به نظر من ماقوت خوب اونی است که مثل مسقطی کدر نباشد بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد.
آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.


اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود.
چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.


در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید.
اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است.

گردآوری: بخش آشپزی