مجله اینترنتی روزانه

/

آشپزی

[آشپزی آسان و لذت بخش]


جهت تسریع در پخت انواع املت برای صبحانه کودکتان از شب قبل مواد آن را آماده کنید برای بچه هائی که تازه از شیر گرفته شده اند، از ترکیب غلات شیرین با مخلوط کردن آنها با جایگزین های قند پایین شروع کنید. برای درست کردن چیز شیرین، از غلات گرم مانند بلغور جوی دوسر، استفاده کنید و خودتان از شکر یا میوه های خشک برای شیرین کردن استفاده کنید. اشتهای او را تحریک کنید...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورش بادمجان و بامیه مواد لازم برای خورش بامیه و بادمجان : مرغ تمیزکرده یک عدد بادمجان قلمی یک اندازه شش عدد بامیه 500 گرم پیاز سرخ کرده 250 گرم غوره 250 گرم رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به قدر کافی روغن 150 گرم طرز...

ادامه مطلب

روش های پخت کباب ترکی با مرغ یکی از معروفترین غذاهای ترکی که البته مدتی هست داخل کشور خودمان هم خیلی خیلی معروف شده و به شدت طرفدار پیدا کرده است، دونر کباب یا همون کباب ترکی مشهور هست. این غذای خوشمزه که معمولاً با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا مخلوطی از هر دو تهیه می شود به این صورت است که فیله های گوشت را به سیخ بلند و به صورت فشرده به سیخ می کشند و به...

ادامه مطلب

پلو چغاله و مرغ؛ غذای خوشمزه بهاری با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما طرز تهیه پلو چغاله بادام را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید برای تهیه این غذای نوبرانه. مواد لازم برای پلو چغاله و مرغ : برنج 2 پیمانه هویج درشت خلال شده 5 عدد چغاله بادام خلال شده 300 گرم سینه مرغ درشت خردشده 300 گرم...

ادامه مطلب

پرتقال خونی چیز جز نوعی پرتقال نیست که دارای گوشت قرمز است محققان اثر آنتوسیانین را که در میوه ها و سایر خوراکی های قرمز و بنفش رنگ مانند پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و چای ترش وجود دارد. آیا دوست دارید بدانید که چه ارتباطی میان خون و پرتقال وجود دارد؟ پرتقال خونی چیز جز نوعی پرتقال نیست که دارای گوشت قرمز است. محققان اثر آنتوسیانین را که در میوه ها و...

ادامه مطلب

آجیل ها می توانند به عنوان یک جایگزین خوب برای لبنیات پرچرب، کیک و شیرینی باشند شب عید زمانی که وارد شیرینی فروشی ها می شوید، با انواع و اقسام آجیل ها روبرو می گردید که عبارتند از: 1- آجیل شور: این نوع آجیل تشکیل شده از پسته، تخمه کدو، تخمه ژاپنی، مغز بادام، مغز فندق و بادام هندی. این نوع آجیل، رایج ترین و پرطرفدارترین نوع آجیل در ایام نوروز است....

ادامه مطلب

نوروز آغاز شده است و نسیم خوش بهاری صورت هایمان را نوازش می دهد. هرکسی به نحوی از تعطیلات خود لذت می برد. عده ای هم اکنون سفرهایشان را شروع کرده اند و عده ای به دید و بازدید عید می روند. در میان لذت های شب های عید گزینه ی خوشمزه و البته گران قیمتی به نام آجیل شب عید وجود دارد که از ملزومات نوروز و عید دیدنی هایش است. راجع به خواص آجیل شب عید و خواص اقلام موجود در آن چقدر می...

ادامه مطلب

روغن ماهی حاوی انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های آ، ب و دی است و منبع خوبی برای عنصر ید می باشد. مصرف روغن ماهی نطفه را تقویت می کند و مصرف آن برای کبد بسیار مفید است. حفظ سلامت پروستات، تقویت حافظه، درمان آرتروز، کاهش بیماری های قلبی و عروقی و افزایش باروری از خواص روغن ماهی است. روغن ماهی یکی از روغن های حیوانی بسیار مفید با ارزش غذایی و خواص درمانی فوق العاده...

ادامه مطلب

خاصیت های زعفران و کاربردهای این ادویه خوش عطر و ارزشمند همه ی ما کم و بیش در خصوص خواص زعفران شنیده ایم. ادویه زعفران که در زبان فارسی اصیل «زرپران» خوانده می شود کلاله ی خشک شده ی گیاه زعفران و از سرده زعفران است. برای تولید زعفران کلاله ی گیاه باید با دقت فراوان توسط دست چیده شود. سپس این بخش از گیاه حرارت داده می شود تا عطر خاص آن پدیدار شود. فرآیندی بسیار دقیق و ظریف...

ادامه مطلب

سبوس یکی از مهم ترین راه ها برای درمان یبوست است جو یکی از غلات بسیار مفید برای بدن است و به دلیلی داشتن ارزش غذایی بالا یک غذای کامل به شمار می رود. جو در دسته غلات پر مصرف در جهان قرار گرفته و به شکل ها و طعم های متفاوتی موجود و دارای خواص بی شماری است. اما خواص نان جو در چیست که این همه قدمت و طرفدار دارد؟ نان جو از قدیم همیشه در دسترس مردم بوده و غذای...

ادامه مطلب

مضرات نوشابه بر کسی پوشیده نیست اما چرای آن برای بسیاری از ما مبهم است. دلایلی که برای نامناسب بودن نوشابه برای سلامتی بیان می شود بسیار زیاد است که از جمله آن می توان به قند بالا، شیرینی های مصنوعی، کافئین، فروکتوز بالا و ... اشاره کرد و باید به دنبال جایگزین مناسبی برای نوشابه بود. به طور متوسط ایرانی ها حدود 42 لیتر نوشابه در سال را می نوشند که این آماری عجیب و...

ادامه مطلب

قسمتی از ترکیبات دنبه که به آن تالو می گویند برای بدن مفید است روغن دنبه یکی از روغن هایی است که برخی آن را مفید و برخی مضر می دانند. در این مطلب به بررسی روغن دنبه از دیدگاه متخصص تغدیه می پردازیم. آیا روغن دنبه بخوریم؟ متخصص تغذیه پیشگیری و درمان چاقی ایران در واکنش به گرایش زیاد برخی افراد به مصرف روغن دنبه حیوانی گفت: اگر چه استفاده محدود از روغن...

ادامه مطلب